ORGANEXA · YEDEKLEME VE GERİ YÜKLEME

Kayıtlarınız için bir sonraki adımı düşünün.

Cihaz değişikliği veya yanlış silme sonrasında ihtiyaç duyulan şey, güncel ve kullanılabilir bir yedektir. Organexa’nın yedekleme yaklaşımını ve sizin kontrolünüzdeki adımları tanıyın.

Google hesabınıza, yalnız sizin tercihinizle

Google hesabınızı isteğinizle bağlarsınız. Google Sign-In temel hesap kimliği, e-posta ve görünen adınızı kullanır. Drive yedeklemesi için https://www.googleapis.com/auth/drive.appdata izni uygulamanın özel veri alanına erişim sağlar.

Organexa normal Drive dosyalarınızı bu izinle okuyamaz. Yedekler kendi Google hesabınızda tutulur; geliştiricinin Drive hesabına yüklenmez. Uygulama veri alanı normal Drive dosya listesinde görünmeyebilir.

Yedek neleri içerir, neleri içermez?

Yedekler, etkinlik, müşteri ve ödeme kayıtları gibi uygulama verilerini korumak içindir. Taşınabilir yedeklere şifreler, session tokenları, Google OAuth tokenları veya provider/API secrets dahil edilmez.

Bu ayrım yedek dosyasının kişisel veri içermediği anlamına gelmez. Müşteri ve ödeme bilgileri taşıyan kopyaları koruyun. Belirli bir şifreleme yöntemi veya mutlak veri kaybı önleme garantisi verilmez.

Geri yüklemeden önce kontrol edin.

  1. Mevcut kayıtlarınızın ayrı bir güncel yedeğini koruyun.
  2. Kullanacağınız yedeğin tarihini ve doğru hesaba ait olduğunu kontrol edin.
  3. Uygulamanın geri yükleme akışını izleyin; mevcut veri üzerindeki uyarıları okuyun.
  4. İşlemden sonra etkinlik ve ödeme kayıtlarınızı gözden geçirin.

Geri yüklemenin kayıtları otomatik birleştirdiği veya yinelenen verileri kendiliğinden çözdüğü varsayılmamalıdır.

Bağlantıyı ve verileri ayrı yönetin.

Google Drive bağlantısını kaldırabilir, yerel verilerinizi silebilir ve yedeklerinizi yönetebilirsiniz. Erişimi iptal etmek mevcut yedekleri veya yerel kayıtları otomatik silmez. Ayrıntılar ve Google verilerinin sınırlı kullanımı Gizlilik Politikası içindedir.

Sık sorulan sorular

Yedekler geliştiricinin hesabında mı tutulur?

Hayır. Google Drive yedekleri kullanıcının kendi Google hesabındaki Organexa uygulama veri alanında tutulur.

Google bağlantısını kaldırmak verileri siler mi?

Hayır. Bağlantının kaldırılması yerel kayıtları ve mevcut yedekleri otomatik silmez. Bunları ayrıca yönetmeniz gerekir.

İşinize uygun akışı keşfedin.

Ürün ve sürüm bilgileri için iletişim sayfamızı ziyaret edin. Mağaza bağlantıları henüz paylaşılmamaktadır.

Organexa hakkında bilgi alın